Hozzászólások
 Téma nyomtatása
Alannel kapcsolatos hírek
Lilyanjudyth
https://hetedikso...traciojat/

Én is sorban találkozok ezekkel a hírekkel - az ilyeneket nem elégetni kéne...? Nem még elárverezni...
lilyanjudyth.com/sign/signlilyanjudytharforever.png
 
http://lilyanjudyth.com
Adora
Marion írta:

Valamelyik nap én is olvastam erről, és nem is igazán értettem. A napló mindenkinek a magántulajdona, akkor hogyan is került "illetéktelen" kezekbe?Normális esetben ez a hagyatéka része volt, azaz a neje rendelkezett /rendelkezik vele. Elég nehezen tudom elképzelni, hogy ő bocsátotta áruba, hiszen örökölt nem is keveset,...szóval nem értem?! Viszont én is hányok tőle!!

A "minden holmi" alatt nem tudom mi lapulhat,...de összességében ha Rima tiszteletben tartaná Alan emlékét, mindent elkövetne azért, hogy ez az árverés/eladás ne történjen meg.

Alan mindig is kicsit távolságtartó volt , őrizte a magánéletét, ami rendben is volt,..erre most a halála után kiárusítják az életét!!!


A minden holmi konkrétan 37 nagy dobozt jelent, amiben benne van minden papír és tárgy, amit ő írt, kapott, használt, szeretett és jónak látott megőrizni: forgatókönyvek, színpadi előadások saját példányai, díjak (pl. a Golden Globe), a könyvei, cd-k, dvd-k, videók (nem a saját filmjei csak, hanem azok a filmek, amiket szeretett), határidőnaplók, hivatalos és magánlevelezés, rajongói levelek, 1992. óta vezetett személyes naplói. Az egész élete.
Állítólag a nagyja már el is kelt. Bár korábban meg azt állították, hogy egyben akarják eladni, ezért a közel 1 millió fontos (kb. 360 millió forintos) ár. Csak a nagyságrend miatt: a Rimára hagyott angliai vagyona 3 millió font volt (ebbe nem értve bele a toscanai villát, a new yorki lakást és más ingatlanokat). És a lakást is majdnem 4 millió fontért adták el, amiből Rima kifizette a saját új lakását.
Ha nem intézmény vette/veszi meg a hagyatékot, két eset lehet: hazaviszi, jól elteszi és viszlát világ; vagy apránként kiárusítja és roppant jó befektetés részese volt. Mindkét eset teljesen ellentétes Alan életével, szokásaival, természetével. Ezért annyira felháborító.
Ha intézményhez kerül, talán kutatható és részben vagy egészben bemutatható lesz (bár ebben én kételkedem).
(Amúgy Alan ruháit, cipőit stb, nem sokkal a temetés után R. eltávolíttatta a lakásból, állítólag 40 "kukazsákot" töltött meg. Remélem, ezek legalább valami Oxfam boltba kerültek és nem a kukába.)
Hát ennyit a nagyszerű özvegyről, aki olyan szépen ápolja Alan emlékét. Sad
I think the hardest part of losing someone isn't having to say goodbye, but rather learning to live without them. Always trying to fill the void, the emptiness that's left inside your heart when they go.
 
Meli
Csak azt nem értem ezzel az egész hagyatékos dologgal kapcsolatban, hogy eddig Rimáról nem ezt képzeltem el. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ha már ennyi ideig kitartott Alan mellett és végül a felesége is lett akkor miért szabadul meg a holmijaitól. Megértem, hogy nem akarja nap mint nap a dolgait látni, de van erre mód és persze pénze, hogy ezeket a tárgyakat megfelelő helyen tárolja szerintem.
 
Ugrás a fórumra: