Most az van, hogy vagy összebeszélt a két kritikus, vagy szeműveget kellene viselniük, vagy ......igazuk van, ..../lehet!/
Szerkesztette: Marion - 04-03-2010 17:21
Most az van, hogy vagy összebeszélt a két kritikus, vagy szeműveget kellene viselniük, vagy ......igazuk van, ..../lehet!/
Nos... azt hiszem, engem egyre jobban érdekel a film. Ez a kritika csak azt hangsúlyozza, hogy meg kellene néznem. Nekem nem hiányoznak a Tim Burton jegyek, nem vagyok oda érte. Nem igazán rajongok az Alice könyvekért, de amit Disney csinált belőle, az tetszik.
"A vakmerő utak egzotikus országokban meg idegen tengereken a kanyarban sincsenek azokhoz a kalandokhoz képest, amelyek a jobb és a bal fül közti húsz centis térben várják az embert." - Dean R. Koontz
egy a lényeg. mégpedig az, hogy a színészek munkáját nem igazán kritizálják, inkább csak a rendezés és a látványvilág az, ami nem igazán tetszik nekik.
lehet, hogy jobb lett volna, ha Tim hanyagolja a 3D-t, és marad a jól bevált két dimenziónál amp;
Megnéztem.Nagyon tetszett. Számomra kötelező darab lett. Tim Burton megint valami fantasztikusat alkotott.Bár én is vártam a szokásos burtonizmust de nem jött. Nem annyira "beteg" mint korábbi alkotásai.
Johnny Depp hozza a szokásost- vagyis inkább a nem szokásost- imádom.Helena Bonhman Carter meglepett, nem sok filmben láttam eddig de valami eszméleten amit az arcával csinál a nagy feje ellenére.
Az én nagy kedvenceim pedig Tutyika és Mutyika lett.
A hernyóról csak akkor írok ha valakit érdekel, nem szeretnék spoilerezni, sokan még csak eztuán nézitek meg a filmet és nem szeretném elrontani az élményt.
Youki, engem érdekel Hernyó bácsi! Konkrétan kizárólag ő érdekel.
Szerkesztette: Ivy - 05-03-2010 18:41
"If people want to know who I am, it's all in the work."
OK! Mindent a Hernyóról! Valahol azt olvastam, hogy csak pár mondata van. Azért remélem, Alan gyönyörűséges hangját nem rontották el!
*Szerintem így értette.* Szóval rákattintasz alul azokra a színes "bugyborékokra" (kijelölt szöveg színezése), kiválasztod a fehér színt, és a kapcsos zárójelek közé írod be azt a szöveget, amit be fogsz színezni. Így nem lesz egyből szembetűnő a szöveg, csak az fogja látni, aki kíváncsi rá és kijelöli az egérrel (attól láthatóvá válik).
Tehát így lelőheted a poént annak, akit érdekel.
Szerkesztette: Ivy - 05-03-2010 19:14
Ivy írta:
*Szerintem így értette.* Szóval rákattintasz alul azokra a színes "bugyborékokra" (kijelölt szöveg színezése), kiválasztod a fehér színt, és a kapcsos zárójelek közé írod be azt a szöveget, amit be fogsz színezni. Így nem lesz egyből szembetűnő a szöveg, csak az fogja látni, aki kíváncsi rá és kijelöli az egérrel (attól láthatóvá válik).
Tehát így lelőheted a poént annak, akit érdekel.
Ezt én is próbáltam de számomra túl szembe tűnő volt, így nem mertem elküldeni.
Egyébként poénkodni próbáltam, de amint látom nem jött be.
Youki írta:
Megnéztem.Nagyon tetszett. Számomra kötelező darab lett. Tim Burton megint valami fantasztikusat alkotott.Bár én is vártam a szokásos burtonizmust de nem jött. Nem annyira "beteg" mint korábbi alkotásai.
Johnny Depp hozza a szokásost- vagyis inkább a nem szokásost- imádom.Helena Bonhman Carter meglepett, nem sok filmben láttam eddig de valami eszméleten amit az arcával csinál a nagy feje ellenére.
Az én nagy kedvenceim pedig Tutyika és Mutyika lett.
A hernyóról csak akkor írok ha valakit érdekel, nem szeretnék spoilerezni, sokan még csak eztuán nézitek meg a filmet és nem szeretném elrontani az élményt.
nahát pont a lényeget nem írod le most volt az Rtl klubon egy összefoglaló a filmről és a szereplők közül Alant még csak meg sem említették a többiekkel volt interjú is
hát Alannek nem lehet túl nagy szerepe benne.
de nem baj, nekem úgyis ott a másik két kedvencem. legalább ők ketten testben is jelen vannak a filmben. ha már Alan-hernyót így elcsúfította Tim.
bár akkor mit szóljon a felesége ekkora fejjel
Emyke írta:
nahát pont a lényeget nem írod le most volt az Rtl klubon egy összefoglaló a filmről és a szereplők közül Alant még csak meg sem említették a többiekkel volt interjú is
Én is vártam, hogy legalább egy kicsit beszélnek Alanről is, de nem jött össze. Pedig hát igazán megemlíthették volna...