A "kék baba" műtétek - Something the Lord Made
Timi
#61 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 18:21

Tag

Regisztrált: 03.01.08

Adora írta:
leona5266 írta:
Ne vigyorogj, neked is bejön a doktor bácsi !!! Grin

hát bejöhetne PfftGrinGondol

Meg hát! Í:Akarom mondani be. FrownVagyis....szóval nekünk egy kisebb "beavatkozás" is gyógyulást eredményezne asszem. Haha
"Ha ünnepélyes beszédbe kezdenék, hogy dicséretedet zengjem, hogy kifejezzem hálám, és hozzád fûződő mély érzelmeimet, arcod bíborvörös árnyalatot öltene, és világgá szaladnál. Így hát nem teszem. Vedd úgy, hogy mindent elmondtam...." Marion C. Garetty

27kicsi
#62 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 18:49

Tag

Regisztrált: 15.01.10

www.hopkinsmedicine.org/dome/0405/images/story/home/1a.jpg
Nagyon szép film! Alan nem sziporkázik úgy mint pl. a
John Gissing-ben és nem olyan szexi mint mondjuk a Raszputyinban de lebilincselő az biztos!Love
Nagyon tetszett!!!!

Marion
#63 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 19:31

Tag

Regisztrált: 26.08.07

A főnökömtől, aki mellesleg a férjem, felmentést kértem munkavégzés alól, hogy megnézhessem a filmet.
Végűl ő is velem együtt nézte és tetszett neki!

Idáig főleg feliratosan néztem Alan filmeket, ...most az első percben kicsit mellbevágott a szinkronhangja, szerintem nem illett hozzá, de igyekeztem átadni magam főleg a vizuális élménynek. Amit meg is kaptam rendesen!!!
Alan szép volt, okos, egy kicsit gonosz is, a szemöldökfelhúzásban megint remekelt és párszor dacosra formálta az ajkait, szóval elvarázsolta a női nézőket!
A történet, az esemény, szivszoritó! A lányomnak általánosban volt egy kislány barátnője, ...akinek szinte állandóan kék, sötétkék volt a szája.
Nem tudom észrevettétek-e, a két főszereplőre mindig adtak valami kék ruhadarabot?
Kék öltöny, világoskék ing, kékmintás nyakkendő, kék télikabát.....
Alan nagyon fess és jólöltözött volt, szerencsére szinte állandóan a fókuszban voltak azok a hatalmas kezei.

Timinek igaza van,....hát igen egy kisebbfajta beavatkozás megfordúl az ember lánya fejében!!!Frown

A főszereplő nem ő volt, de mégis az ő felbukkanása, a jelnetei voltak számomra a legizgalmasabbak.
A legjobb jelenete szerintem az volt, amikor a főszereplőt otthnnában kereste fel. A köztük levő párbeszéd alatt az összes alanrickmanes, számunkra kedves testbeszédét felvonúltatta, szerencsére premier plánban.
Talán egy dolog volt kifogásolható az én szememben. Mivel a történet több évtizedes munkakapcsolatot ölel fel, kevés figyelmet forditottak a szereplők öregitésére. Alan amikor szinte a film végén feláll a tolószékéből, ez az utolsó felbukkanása a filmben, pont olyan "fiatalosnak" tűnik, mint a film elején.

Szóval hála az RTL vezetőségének, hogy műsorra tűzte ezt a filmet, mégha ilyen kissé lehetetlen időpontra is tette a vetitést.Olel

imgur.com/OHxiK.jpg
Szerkesztette: Marion - 09-03-2010 19:31

Edith
#64 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 20:00

Tag

Regisztrált: 31.12.09

Marion írta:
most az első percben kicsit mellbevágott a szinkronhangja
imgur.com/OHxiK.jpg

nekem is ez volt az első reakcióm. "Dunai Tamáááás? Shock" Toprengamp; eddig még sose szinkronizálta ő Alant, ha jól tudom.
ebben a filmben szerintem tökéletes lett volna neki Tahi Tóth hangja.
i438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/00aa0kd7_wwwkepfeltolteshu_resize.jpgi438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/002s3k8g_wwwkepfeltolteshu_.jpg

Ivy
#65 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 20:13

Adminisztrátor

Regisztrált: 13.06.07

Hálaég, én csak feliratosan láttam ezt a filmet. Smile
Korábban már leírtam ebbe a topicba, úgy hogy csak ismétlem magamat: nagyon szép film, mely sok fontos dologról szól. Szerintem Alan épp úgy főszereplő a filmben, mint Mos Def. Kitűnő párost alkotnak.
Volt pár kedvenc jelenetem, pl. amikor kettőjüknek egy idő után már annyira természetes a "partnerség", hogy észre se veszik, amikor mindketten a fehéreknek fenntartott mosdóba mennek be. Amikor Alan ragaszkodik Mos jelenlétéhez, és odarendeli a műtőbe.
A sikeres műtét, amikor bizony elérzékenyültem.
Alan szövege a halála előtt. Stb, stb.
"If people want to know who I am, it's all in the work."

Ivy
#66 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 21:29

Adminisztrátor

A két főszereplő az 56. Emmy gálán 2004-ben Smile (Alan igen figyelemreméltó beállásával Grin) :

gallery.alanrickmanfan.hu/albums/Award_Emmy_2004/Emmy_2004_02.jpg
Szerkesztette: Ivy - 09-03-2010 21:30

Edith
#67 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 21:40

Tag

hát ahogy elnézem, Mos Defre is ráférne egy stylist Haha
az a sárga vagy milyen színű cipő valami borzalmas.
meg a kis virág a gomblyukban... mintha esküvőn lenne.
Szerkesztette: Edith - 09-03-2010 21:41
i438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/00aa0kd7_wwwkepfeltolteshu_resize.jpgi438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/002s3k8g_wwwkepfeltolteshu_.jpg

Ivy
#68 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 21:53

Adminisztrátor

Jaj, mááááá'! Shock Hát ki nézi Mos szerkóját, amikor Alan így "odateszi magát"? Grin

leona5266
#69 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 22:39

Tag

Regisztrált: 01.04.08

Talán így próbálta elérni, hogy rá is figyeljenek, ne csak Alanre.Gyogyo
"Oly távol vagy tőlem, és mégis közel,
Nem érthetlek téged, s nem érhetlek el."

Edith
#70 Hozzászólás nyomtatása
09-03-2010 23:11

Tag

Ivy írta:
Jaj, mááááá'! Shock Hát ki nézi Mos szerkóját, amikor Alan így "odateszi magát"? Grin

hát ez a baj, hogy "oda" teszi magát és nem "ide" FrownGrin

Ivy
#71 Hozzászólás nyomtatása
10-03-2010 08:15

Adminisztrátor

Ugyanott. Smile (Hát nem gyönyörű?Gondol)

gallery.alanrickmanfan.hu/albums/Award_Emmy_2004/Emmy_2004_06.jpg

További képek a galériánkban: http://gallery.al...?album=113

Emyke
#72 Hozzászólás nyomtatása
10-03-2010 10:08

Tag

Regisztrált: 08.02.10

Ivy írta:
Hálaég, én csak feliratosan láttam ezt a filmet. Smile
Korábban már leírtam ebbe a topicba, úgy hogy csak ismétlem magamat: nagyon szép film, mely sok fontos dologról szól. Szerintem Alan épp úgy főszereplő a filmben, mint Mos Def. Kitűnő párost alkotnak.
Volt pár kedvenc jelenetem, pl. amikor kettőjüknek egy idő után már annyira természetes a "partnerség", hogy észre se veszik, amikor mindketten a fehéreknek fenntartott mosdóba mennek be. Amikor Alan ragaszkodik Mos jelenlétéhez, és odarendeli a műtőbe.
A sikeres műtét, amikor bizony elérzékenyültem.
Alan szövege a halála előtt. Stb, stb.

tegnap is akartam reagálni, de nem tudtam feljutni, szóval nagyon tetszett a film. Jó volt Alant más szerepben is látni, nem csak Piton profkéntGondoljó láttam már más filmekben is, de mg nem voltam rajongója...a témája tényleg megható...Azon már meg sem lepődtem hogy ebben is meghal, de meghatódtam rendesen...

Timi
#73 Hozzászólás nyomtatása
10-03-2010 11:50

Tag

Regisztrált: 03.01.08

Í:Í:Í:
"Ha ünnepélyes beszédbe kezdenék, hogy dicséretedet zengjem, hogy kifejezzem hálám, és hozzád fûződő mély érzelmeimet, arcod bíborvörös árnyalatot öltene, és világgá szaladnál. Így hát nem teszem. Vedd úgy, hogy mindent elmondtam...." Marion C. Garetty

Lilyanjudyth
#74 Hozzászólás nyomtatása
11-03-2010 23:35

Főadminisztrátor

Regisztrált: 22.09.06

Nem. Falbaver Láttam. Falbaver Akkor a filmet. Falbaver

Öljetek meg. Akkorra idióta vagyok, hogy nem állítottam be, és így nem láttam szinkronosan... Sad Amúgy sincs meg a film, csak régen láttam anno... *sóhajt*

Remélem, a retek klub ismétel rendesen... Imadkoz
i102.photobucket.com/albums/m106/Lilyanjudyth/sign/adriana_sign_lily.jpg

www.alanrickmanfan.hu
Marion
#75 Hozzászólás nyomtatása
11-03-2010 23:48

Tag

Regisztrált: 26.08.07

Tényleg kár, hogy nem vetted fel a filmet.Zavart
Pedig előtte már egy héttel jelezte valaki, hogy érdemes bekapcsolni a retek klubot.
Valóban lehetetelen időpontban vetitették, ...ilyenkor általában nem ülnek az emberek a televizió előtt.

Én szivesebben néztem volna feliratosan, mert ez a hang nagyon nem passzolt Alanhez, de most legalább jobban figyelhettem az úriember összes rezdülését, testbeszédét.....
A férjemnek is tetszett, sőt bosszankodott is, miért nem este vetitenek ilyen "értékes" filmet a sok sz...r műsor helyett.
Ha néha akad a programokban minőségi film, azt este 10 után kezdik vetiteni és éjfél után lesz vége,.........

pipeppers
#76 Hozzászólás nyomtatása
12-03-2010 03:54

Tag

Regisztrált: 29.01.08

Edith írta:
Marion írta:
most az első percben kicsit mellbevágott a szinkronhangja
imgur.com/OHxiK.jpg

nekem is ez volt az első reakcióm. "Dunai Tamáááás? Shock" Toprengamp; eddig még sose szinkronizálta ő Alant, ha jól tudom.
ebben a filmben szerintem tökéletes lett volna neki Tahi Tóth hangja.

Szerintem egyszerűen nincs olyan magyar hang, ami igazán illene hozzá. Bizonyára nem véletlen, hogy nincs állandó, mint mondjuk Nicholas Cagenek. Nekem a Tahi Tóth hangjával az a bajom, hogy a Rainman jut az eszembe róla állandóan, és ez nagyon zavaró tud lenni.
"A vakmerő utak egzotikus országokban meg idegen tengereken a kanyarban sincsenek azokhoz a kalandokhoz képest, amelyek a jobb és a bal fül közti húsz centis térben várják az embert." - Dean R. Koontz

pipeppers
#77 Hozzászólás nyomtatása
12-03-2010 03:58

Tag

Regisztrált: 29.01.08

Ivy írta:

Nekem is arra a katasztrofális cipőre esett legelőször a pillantásom. Grin Persze hamar elkaptam onnan.
"A vakmerő utak egzotikus országokban meg idegen tengereken a kanyarban sincsenek azokhoz a kalandokhoz képest, amelyek a jobb és a bal fül közti húsz centis térben várják az embert." - Dean R. Koontz

Ivy
#78 Hozzászólás nyomtatása
12-03-2010 09:27

Adminisztrátor

pipeppers írta:

Szerintem egyszerűen nincs olyan magyar hang, ami igazán illene hozzá. Bizonyára nem véletlen, hogy nincs állandó, mint mondjuk Nicholas Cagenek. Nekem a Tahi Tóth hangjával az a bajom, hogy a Rainman jut az eszembe róla állandóan, és ez nagyon zavaró tud lenni.

Szerintem egyedül Pitonhoz passzol Tahi Tóth hangja (de lehet, hogy csak így szoktam meg). Minden más esetben Helyei Lászlót tartom a legjobbnak hozzá. Persze, az eredeti az igazi. Smile

Adora
#79 Hozzászólás nyomtatása
12-03-2010 09:31

Tag

Regisztrált: 18.12.07

Ivy írta:

Minden más esetben Helyei Lászlót tartom a legjobbnak hozzá. Persze, az eredeti az igazi. Smile

Szerdán összefutottam Helyei Lászlóval a Kálvin téren. Messziről és hunyorítva kicsit hasonlít is Alanre: magas, őszes-vöröses-szőkés, jellegzetes az orra. Úgy vigyorogtam rá mint a vadalma. Kedvesen visszavigyorgott. Grin
We are made of the same field of dreams
and a dream is crowned our little life

Shakespeare

Ivy
#80 Hozzászólás nyomtatása
12-03-2010 09:56

Adminisztrátor

Jaj, Helyei nagyon kedves ember. Legalábbis, amikor egyszer volt alkalmam személyesen is találkozni vele, kimondottan ilyen benyomást tett rám. Nem kell, hogy hasonlítson Alanre, de a hangja szerintem passzol hozzá (még ha nem is ugyanolyan).

Ugrás a fórumra: